Tuesday, November 30, 2010

Mysterious itu superb.. i ♥ it 0_*

Salam
   
Perbualan telefon pada 8.15 mlm * tepat ke waktunye*
**Setelah di alih suara dari versi Kelantan :p

Sayep       : Salam.. Ayoh watpe tu..? Tak pi masjid ke..?
Ayahnda  : Ayah kat umah ni abby.. ayoh tak berapa sehat. demam..( Sayu je suara )
Sayep       : Ayoh ok tak..?  ( Suara aku tetiba rase berubah & rase sebak.'Ya Allah'.. 
                   Jauhkan Ayahku sayang dari apa2 musibah..)
Ayahnda  : InsyaAllah ayoh ok.. baru pas mkn ubat..Jgn bimbang deh 
                  ( Suara mcm bangun tdo mcm mamai..huhu )
Sayep      : Ayoh rest kat umah deh.. Jgn pi memano deh..Makan ubat tau.. 
                 ( Control babe suara tu.. huhu )
Ayahnda  : Abby jgn bimbang ayoh ok.. abby jago diri elok2 kat sane deh.. 
                  Nanti mkn deh.. Jage diri,solat & aurat 
                 ( Suke bile ayah ckp pasal tu.. oke sayep cuba.. heee)
Sayep     : InsyaAllah.. Ayah i will ( Dgn suara konfiden )
Ayahnda : Nanti bulan 12 ayoh mari deh.. mami,antimah semua dtg dok umah pakcu...
                 kite jumpe sane ye..
Sayep     : Yeayyyyyyyyyy...  Jumpa semua2 nanti ( Suara kembali ceria.. Alhamdulilah ) 
                  Ayoh take care & rest byk2 tau &I LOVE U daddy  (^*^)
                 ( Tetiba heee but i mean it..! ) Salam Ayah (=

Then.. End disconnected
* Ya Allah Lindungi Keluarga & Org2 yg ku sayang.. Amin..*

Apa yg mereka pernah ckp sy ni jenis org yg ..?
Di Kalangan Ayah,Umi,Mami,adek beradek.,sedara mara,sepupu sepapat
- Dieorg selalu ckp sy ni jenis pendiam,dgr ckp,tapi HATI KERAS.(mcm brutal lak )
- Susah menangis..? Yeah sy susah menangis dpn dieorg even terjadi hal yg sedey gile babeng *EGO*
   sampai satu masa kaka ana (kaka sulung) ckp 'Abby ni mmg tade perasaan sedih pun' :p
- Sangat Perahsia.. ( Dari kecik sampai tua camni )
- Rapat dgn adek beradek, sepupu yg boleh masuk kepala ( Choosy i am.. huhu )


Di Kalangan Kawan2
- Kawan Skolah = Tak ramai kawan sgt sbb suka dok lepak kat libary time rehat n abis skola.. Yeps i'm bookworm sbb tula kot jadi penolong ketua pustakawan kat skola 0-0*~ katenye sy susah org nak dekat :P


- Kawan Matrix = Geng dengan budak bilik.. Timbul rase rendah diri sbb dieorg semua budak2 mrsm,kushiah collage,geng2 10 A1 semuanye.. Tapi Alhamdulilah diorg semua siap bantu sy yg tak seberapa pandai neh (*_*)


- Kawan Kat Uni = Time neh geng ngan budak2 ngeng tapi otak bijak.. hahaha.. suke kawan ngan senior banding ngan same batch semua dulu course ramai Chinesse..hihi.


Yup.. Sy jenis mudah mesra dgn org ramai terutamanya girl but dari situ sy akan observe dieorg mcm mane.. die ni boleh dipercayai atau tidak. Tidak kesah org ckp sy ni kurang kawan. But all i need hanya kawan yg 'Berkualiti' bukan 'Berkuantiti'. Take a note.




Di kalangan Si 'Dia'
- Keras kepala,degil,garang,suke wat aksi katun.. Bwahahahahahaha :P


TAPI 


Thank you Allah for life & blessings. perfect family. great love. amazing friends. beautiful life. 

what's more should i ask people? :) 

No comments:

Post a Comment